+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Pse nje Biznes apo Kompani duhet te zgjedhi FilloPune.al per partner?

FilloPune.al eshte nje agjenci e mirefillte punesimi ku nje staf i specializuar dhe shume i perkushtuar ne fushen e burimeve njerezore, kujdeset per gjetur dhe perzgjedhur punonjesit e duhur te cilet kerkohen nga ju per biznesin tuaj. Cdo biznes apo kompani mund te perfitoj nga sherbimet e FilloPune.al duke publikuar njoftimet per vendet vakante te […]