+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

FilloPune.al eshte nje agjenci e mirefillte punesimi ku nje staf i specializuar dhe shume i perkushtuar ne fushen e burimeve njerezore, kujdeset per gjetur dhe perzgjedhur punonjesit e duhur te cilet kerkohen nga ju per biznesin tuaj.

Cdo biznes apo kompani mund te perfitoj nga sherbimet e FilloPune.al duke publikuar njoftimet per vendet vakante te punes ne portalin tone dhe ne te gjitha rrjetet tona sociale te cilat kane nje numer teper te madh prej mijera punekerkues te fushave te ndryshme te cilet ndjekin FilloPune.al per ofertat te cilat publikohen ne te.

Gjithashtu sherbimi i Rekrutimit te punonjesve eshte nje mundesi shume e mire e cila ofrohet nga FilloPune.al ku ju sigurohet punonjesi ne nje kohe teper te shkurter dhe pa lodhjen dhe stresin.

 

Te gjithe kerkojne punonjesit e duhur por ata vijne vetem nga FilloPune.al

Na kontaktoni ne adresen e email info@fillopune.al fillopune@gmail.com cel 0697075200

Adresa: Rr “Muhamet Gjollesha” perballe me Hotel Mondialin prane 21 dhjetorit.