+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Climb Group

Climb Group kërkon të punësoj operator dhe supervizorë për fushatën Luce & Gas

Climb Group kërkon të punësoj operator dhe supervizorë për fushatën Luce & Gas : Ajo çfare kerkojme : - Te kene njohuri mesatare të gjuhës italiane. - Te kenë ambicie për të arritur objektivat dhe rritje profesionale. Ajo çfare ofrojme : - Kontrate te rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit. - Page fikse + bonus mujor. - Mundesi per tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht - Ambient rinor dhe dimanik. • Pagesa per supervizorë 60.000 mije lekë baza plus 100-300 lekë per çdo kontrate. • Pagesa per operator 250 lek ora dhe bonus per cdo kontrate deri ne 15000 lekë. Nese kerkoni nje vend te sigurt pune dhe te mire paguar atehere jeni ne vendin e duhur. Rruga Abdulla Keta, Tek 9-kateshtet, perballe Shkolles se Muzikes’ Servete Maci Cel:0692340160
Tirane
EUR negotiable

JOB DETAIL

Climb Group kërkon të punësoj operator dhe supervizorë për fushatën Luce & Gas :

Ajo çfare kerkojme :
– Te kene njohuri mesatare të gjuhës italiane.
– Te kenë ambicie për të arritur objektivat dhe rritje profesionale.

Ajo çfare ofrojme :
– Kontrate te rregullt dhe sigurime shoqerore sipas ligjit.
– Page fikse + bonus mujor.
– Mundesi per tu rritur profesionalisht dhe ekonomikisht
– Ambient rinor dhe dimanik.

• Pagesa per supervizorë 60.000 mije lekë baza plus 100-300 lekë per çdo kontrate.
• Pagesa per operator 250 lek ora dhe bonus per cdo kontrate deri ne 15000 lekë.

Nese kerkoni nje vend te sigurt pune dhe te mire paguar atehere jeni ne vendin e duhur.

Rruga Abdulla Keta, Tek 9-kateshtet, perballe Shkolles se Muzikes’ Servete Maci
Cel:0692340160