+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Menaxher

FilloPune.al kerkon te punesoje Menaxher per Tiranen!

Njoftim per vende te lira pune! FilloPune.al kerkon te punesoje Menaxher per qytetin e Tiranes. Pozicioni i punes: Menaxher
Pershkrimi i pozicionit te punes. 1- Menaxheri krijon kontakte me Biznese dhe Kompani te cilat kane nevoje per punonjes. 2- Menaxheri prezanton sherbimet tek bizneset dhe kompanite te cilat ofrone FilloPune.al. 3- Negocion dhe realizon kontrata bashkepunimi me bizneset dhe kompanite te cilat kane nevoje per sherbimet e FilloPune.al 4- Puna eshte ne terren dhe zyre. 5- Orari i punes 8 ore 09:30 - 17:30 nga e Hena ne te Premte. Te Shtunen 09:30 - 14:00 e Diela pushim. 6- Rroge baze dhe bonuse ne baze te realizimit te kontratave bashkepunuese. Kriteret: 1- Te kete arsim te larte 2- Te kete aftesi te shkelqyera prezantuese dhe negociuese. 3- Te jene te motivuar ne pune dhe te kene ambicie per te pasur rezultate te larta. 4- Preferohen persona qe kane pasur eksperienca te ngjashme apo qe kane kontakte me biznese dhe kompani te ndryshme. Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV e tyre ne adresen e email tone info@fillopune.al ose ne whatsapp ne numrin e tel 0697075200 Faleminderit.
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 weeks

JOB DETAIL

Njoftim per vende te lira pune!

FilloPune.al kerkon te punesoje Menaxher per qytetin e Tiranes.

Pozicioni i punes: Menaxher

Pershkrimi i pozicionit te punes.

1- Menaxheri krijon kontakte me Biznese dhe Kompani te cilat kane nevoje per punonjes.
2- Menaxheri prezanton sherbimet tek bizneset dhe kompanite te cilat ofrone FilloPune.al.
3- Negocion dhe realizon kontrata bashkepunimi me bizneset dhe kompanite te cilat kane nevoje per sherbimet e FilloPune.al
4- Puna eshte ne terren dhe zyre.
5- Orari i punes 8 ore 09:30 – 17:30 nga e Hena ne te Premte. Te Shtunen 09:30 – 14:00 e Diela pushim.
6- Rroge baze dhe bonuse ne baze te realizimit te kontratave bashkepunuese.

Kriteret:

1- Te kete arsim te larte
2- Te kete aftesi te shkelqyera prezantuese dhe negociuese.
3- Te jene te motivuar ne pune dhe te kene ambicie per te pasur rezultate te larta.
4- Preferohen persona qe kane pasur eksperienca te ngjashme apo qe kane kontakte me biznese dhe kompani te ndryshme.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV e tyre ne adresen e email tone info@fillopune.al ose ne whatsapp ne numrin e tel 0697075200

Faleminderit.