+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Dealers Call Center

Kerkohen Team Leader dhe Operatore

Dealers Call Center me nje eksperience te gjere ne fushen e Call Center kerkon te punesoje per fushatat e saj VODAFONE RICARICABILE .

- Team Leader me eksperience te meparshme minimumi 3 vjecare ne kete fushate dhe me njohuri shume te mira te gjuhes Italiane. - 20 Operatore me eksperience te meparshme ne Vodafone Ricaricabile dhe me njohuri te mira te gjuhes Italiane.
Presim CV tuaja per nje punesim te menjehershem. Aplikoni tani ne hr@dealerstheone.cloud Kontakto : +355693938494
Tirane
EUR negotiable

JOB DETAIL

Dealers Call Center me nje eksperience te gjere ne fushen e Call Center kerkon te punesoje per fushatat e saj VODAFONE RICARICABILE .

– Team Leader me eksperience te meparshme minimumi 3 vjecare ne kete fushate dhe me njohuri shume te mira te gjuhes Italiane.
– 20 Operatore me eksperience te meparshme ne Vodafone Ricaricabile dhe me njohuri te mira te gjuhes Italiane.

Presim CV tuaja per nje punesim te menjehershem.
Aplikoni tani ne hr@dealerstheone.cloud
Kontakto : +355693938494