+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Klaron Security

Menaxher shitjesh dhe Teknik kamerash

Klaron Security kërkon të punësojë:


1- Menaxher shitjesh me pëvoje në fushën e security-së dhe të marketingut në Korcē, Pogradec, Prrenjas, Librazhd, Elbasan, Gramsh, Tirane, Durres, Fier, Lushnje, Berat, Vlore, Lezhe, Shkoder.
2- Teknik per instalim, konfigurim dhe montim kamerash dhe sistem-alarmi.
3- Punonjës për grup të gatshëm. Kandidatët duhet të jenë me liçensë (Çertifikatë), si dhe leje drejtimi A (për motorr)

Kontakt: 0674600000, 0674411111

Tirane
EUR Kohe e plote negotiable

JOB DETAIL

Klaron Security kërkon të punësojë:


1- Menaxher shitjesh me pëvoje në fushën e security-së dhe të marketingut në Korcē, Pogradec, Prrenjas, Librazhd, Elbasan, Gramsh, Tirane, Durres, Fier, Lushnje, Berat, Vlore, Lezhe, Shkoder.


2- Teknik per instalim, konfigurim dhe montim kamerash dhe sistem-alarmi.


3- Punonjës për grup të gatshëm. Kandidatët duhet të jenë me liçensë (Çertifikatë), si dhe leje drejtimi A (për motorr)

Kontakt: 0674600000, 0674411111

location