+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Mobileri Tirana

Pergjegjes per Shitjet ne Showroom

Mundesi e shkelqyer punesimi per te vajza dhe djem! Mobileri Tirana ofron mundesi punesimi per vajza dhe djem te cilet  kane deshire dhe ambicje te punojne ne Sektorin e Shitjeve. Pershkrimi i pozicionit te punes: Pergjegjes per shitjet ne nje nga sektoret e Showroomit te Mobileri Tirana. Pergjegjesi i shitjeve mirepret klientet, krijon komunikimin me ta, kupton interesin e klientit, i prezanton dhe i sygjeron produktet per te cilat ai eshte i interesuar. Mobileri Tirana ofron kushte dhe ambient komod pune. Paga baze + bonuse te kenaqeshme, sigurime shoqerore, transport. Kriteret e kandidateve per pune:
  •  Te jete i/e komunikueshem
  •  Te jete bindes me klientet dhe te afte per te prezantuar produktet e mobilerise
  •  Mosha 20 deri 35 vjec.
  •  Gjuhet e huaja perbejne perparesi.
Te interesuarit te kontaktojne ne numerin e celularit 0682030549 ose ne adresen e E-mail: pbraksi@gmail.com Mobileri Tirana u themelua ne vitin 1993 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne tregetimin e mobiljeve. Ajo ofron nje game te gjere mobiljesh importi si dhe prodhime te vete fabrikes, duke qene me afer jush me ekspoziten prej 3000 mije m2 si dhe me nje sistem magazinimi prej 25000 m2 prej nga kryhet shperndarja ne te gjithe vendin.
Tirane
EUR Kontrate negotiable

JOB DETAIL

Mundesi e shkelqyer punesimi per te vajza dhe djem!

Mobileri Tirana ofron mundesi punesimi per vajza dhe djem te cilet  kane deshire dhe ambicje te punojne ne Sektorin e Shitjeve.

Pershkrimi i pozicionit te punes:

Pergjegjes per shitjet ne nje nga sektoret e Showroomit te Mobileri Tirana.
Pergjegjesi i shitjeve mirepret klientet, krijon komunikimin me ta, kupton interesin e klientit, i prezanton dhe i sygjeron produktet per te cilat ai eshte i interesuar.
Mobileri Tirana ofron kushte dhe ambient komod pune.
Paga baze + bonuse te kenaqeshme, sigurime shoqerore, transport.

Kriteret e kandidateve per pune:

  •  Te jete i/e komunikueshem
  •  Te jete bindes me klientet dhe te afte per te prezantuar produktet e mobilerise
  •  Mosha 20 deri 35 vjec.
  •  Gjuhet e huaja perbejne perparesi.

Te interesuarit te kontaktojne ne numerin e celularit 0682030549 ose ne adresen e E-mail: pbraksi@gmail.com

Mobileri Tirana u themelua ne vitin 1993 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne tregetimin e mobiljeve. Ajo ofron nje game te gjere mobiljesh importi si dhe prodhime te vete fabrikes, duke qene me afer jush me ekspoziten prej 3000 mije m2 si dhe me nje sistem magazinimi prej 25000 m2 prej nga kryhet shperndarja ne te gjithe vendin.