+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

MZ Call Center

Kerkohen operator ne gjuhen: Angleze, Italiane dhe Gjermane

Kerkohen operator ne gjuhet: Angleze, Italiane dhe Gjermane Cfare kerkohen : - Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes. - Disponibilitetet FULL-TIME dhe PART-TIME - Te perdore mire kompjuterin. - Mosha +18 vjec.  Cfare ofrohen :  - Pagesa Baze +bonuse - Kontrate me kohe te pacaktuar sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit  - Pervetesim te gjuhes nga komunikimi i perditshem - Trajnime te vazhdueshme lidhur me komunikimin - Mundesi rritje ne pozicion pune etj... Nese je njohes i njeres prej gjuheve te mesiperme, jeni te mirepritur te na kontaktoni: Email: callmzcenter@gmail.com
EUR 500 Kontrate € 250 - € 500 Expired 1 year ago
This job has expired.

JOB DETAIL

Kerkohen operator ne gjuhet: Angleze, Italiane dhe Gjermane

Cfare kerkohen :

– Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes.
– Disponibilitetet FULL-TIME dhe PART-TIME
– Te perdore mire kompjuterin.
– Mosha +18 vjec. 

Cfare ofrohen : 
– Pagesa Baze +bonuse
– Kontrate me kohe te pacaktuar sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit 
– Pervetesim te gjuhes nga komunikimi i perditshem
– Trajnime te vazhdueshme lidhur me komunikimin
– Mundesi rritje ne pozicion pune etj…

Nese je njohes i njeres prej gjuheve te mesiperme, jeni te mirepritur te na kontaktoni:
Email: callmzcenter@gmail.com

location

This job has expired.