+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Guzhiniere

Ofrohet vend i lire pune ne pozicionin Guzhiniere ose Amvise

Ofrohet vend i lire pune ne pozicionin Guzhiniere ose Amvise. Kushte te shkelqyera pune, ambient komod dhe pagesa shume e kenaqshme.

Te interesuarit te kontaktojne ne numerin e cel: +355 698685731

Tirana
EUR negotiable

JOB DETAIL

Ofrohet vend i lire pune ne pozicionin Guzhiniere ose Amvise.
Kushte te shkelqyera pune, ambient komod dhe pagesa shume e kenaqshme.

Te interesuarit te kontaktojne ne numerin e cel: +355 698685731