+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Ejal Albania

Redaktor/e, Kordinator/e dhe manaxhere projekti

Agjensia e promovimit të vlerave kombëtare e kompanisë Ejal-Albania (1999-2018) me seli në Tiranë kërkon:

• Redaktor/e, Kordinator/e projekti (1 vetë) • Menaxherë projekti (2 vetë) Aplikantët duhet të jenë me përvojë pune 6-10 vjeçare të kenë përvojë pune në fushën e marketingut dhe shitjeve. Të jenë me aftësi të spikatura në komunikm dhe negociatorë të vendosur, argumentues dhe të kenë vetbesim për rendiment të lartë pune për njësi-kohë. Të interesuarit të dërgojnë letër interesi dhe CV me foto në adresën ejalmarket2015@yahoo.com Përgjigjen çdo aplikant do ta marrë brenda 24-48 orëve. Faleminderit
 
Tirane
EUR Kohe e plote negotiable

JOB DETAIL

Agjensia e promovimit të vlerave kombëtare e kompanisë Ejal-Albania (1999-2018) me seli në Tiranë kërkon:

• Redaktor/e, Kordinator/e projekti (1 vetë)
• Menaxherë projekti (2 vetë)
Aplikantët duhet të jenë me përvojë pune 6-10 vjeçare të kenë përvojë pune në fushën e marketingut dhe shitjeve. Të jenë me aftësi të spikatura në komunikm dhe negociatorë të vendosur, argumentues dhe të kenë vetbesim për rendiment të lartë pune për njësi-kohë.

Të interesuarit të dërgojnë letër interesi dhe CV me foto në adresën
ejalmarket2015@yahoo.com
Përgjigjen çdo aplikant do ta marrë brenda 24-48 orëve.
Faleminderit

 

location