+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Skela Syla

Ofrohet vend I lire pune ne pozicionin Inxhinier Ndertimi

Skela Syla ofron vend te lire pune ne pozicionin Inxhinier Ndertimi   Detyrat Kryesore dhe Kerkesat: Pozicioni I Punes Inxhinier Ndertimi
  • Eksperience Pune
  • Ndertim Situacionesh
  • Pergatitja e librezave te masave
  • Kryerja e instruktazhit teknik te punonjesve
  Kontakti Te interesuarit per pozicionin e punes jane te lutur te kontaktojne ne numerin e telefonit +3555682062999 per te lene nje takim prane zyrave te firmes Syla Skela te cilat ndodhen ne Laprake perballe Bankes Pro Credit. Gjithashtu te interesuarit duhet te dergojne CV e tyre ne adresen e email info@skelasyla.al  

Kush eshte Skela Syla?

Skela Syla është krijuar në Tiranë në vitin 2002. Gjate viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhehequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit. Me këtë eksperiencë dhe entuziazem kemi qënë në gjendje te zhvillojme ide te reja dhe projekte të cilat paraqesin gjithmonë e me shumë produkte innovative, të sigurta dhe kosto-efektive në mënyrë që të plotesohen kërkesat e tregut
EUR Kohe e plote negotiable

JOB DETAIL

Skela Syla ofron vend te lire pune ne pozicionin Inxhinier Ndertimi

 

Detyrat Kryesore dhe Kerkesat:

Pozicioni I Punes Inxhinier Ndertimi

  • Eksperience Pune
  • Ndertim Situacionesh
  • Pergatitja e librezave te masave
  • Kryerja e instruktazhit teknik te punonjesve

 

Kontakti

Te interesuarit per pozicionin e punes jane te lutur te kontaktojne ne numerin e telefonit +3555682062999 per te lene nje takim prane zyrave te firmes Syla Skela te cilat ndodhen ne Laprake perballe Bankes Pro Credit. Gjithashtu te interesuarit duhet te dergojne CV e tyre ne adresen e email info@skelasyla.al

 

Kush eshte Skela Syla?

Skela Syla është krijuar në Tiranë në vitin 2002. Gjate viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhehequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit. Me këtë eksperiencë dhe entuziazem kemi qënë në gjendje te zhvillojme ide te reja dhe projekte të cilat paraqesin gjithmonë e me shumë produkte innovative, të sigurta dhe kosto-efektive në mënyrë që të plotesohen kërkesat e tregut