+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Skela Syla

Vende te lira Pune per Punonjes Skelerie dhe Mjeshter Skelerie!

Skela Syla ofron vende te lira pune. Pozicioni I Punes: Punonjes Skelerie dhe Mjeshter Skelerie Firma Skela syla ofron kushte te mira pune, pagese shume te kenaqshme + sigurime shoqerore dhe shendetsore. Transportin dhe dieta per punet qe kryen jashte Tirane.   Kerkesat
  • Punonjesit duhet te jene korrekt me rregullat e kompanise dhe te motivuar gjate punes
Te intersuarit jane te lutur te kontaktojne ne numerin e telefonit +355684015330  

Kush eshte Skela Syla?

Skela Syla është krijuar në Tiranë në vitin 2002. Gjate viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhehequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit. Me këtë eksperiencë dhe entuziazem kemi qënë në gjendje te zhvillojme ide te reja dhe projekte të cilat paraqesin gjithmonë e me shumë produkte innovative, të sigurta dhe kosto-efektive në mënyrë që të plotesohen kërkesat e tregut.
EUR Kohe e plote negotiable

JOB DETAIL

Skela Syla ofron vende te lira pune.

Pozicioni I Punes: Punonjes Skelerie dhe Mjeshter Skelerie

Firma Skela syla ofron kushte te mira pune, pagese shume te kenaqshme + sigurime shoqerore dhe shendetsore. Transportin dhe dieta per punet qe kryen jashte Tirane.

 

Kerkesat

  • Punonjesit duhet te jene korrekt me rregullat e kompanise dhe te motivuar gjate punes

Te intersuarit jane te lutur te kontaktojne ne numerin e telefonit +355684015330

 

Kush eshte Skela Syla?

Skela Syla është krijuar në Tiranë në vitin 2002. Gjate viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhehequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit. Me këtë eksperiencë dhe entuziazem kemi qënë në gjendje te zhvillojme ide te reja dhe projekte të cilat paraqesin gjithmonë e me shumë produkte innovative, të sigurta dhe kosto-efektive në mënyrë që të plotesohen kërkesat e tregut.