+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Lavoratori

Tirane, firme ndertimi kerkon te punesoj Elektricist dhe Hidraulik!

Tirane, firme ndertimi kerkon te punesoj Elektricist dhe Hidraulik me kohe te plote! Pozicioni i punes: Elektricist Hidraulik Ofrohen kushte dhe standarte pune te shkelqyera dhe page shume e kenaqshme. Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne numrin e telefonit 0697075200
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 6 days

JOB DETAIL

Tirane, firme ndertimi kerkon te punesoj Elektricist dhe Hidraulik me kohe te plote!

Pozicioni i punes: Elektricist

Hidraulik

Ofrohen kushte dhe standarte pune te shkelqyera dhe page shume e kenaqshme.

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne numrin e telefonit 0697075200