+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Firme Ndertimi

Tirane, Kompania Kontakt Shpk kerkon Arkitekt dhe Inxhinier Ndertimi

Kompania Kontakt Shpk, shpall te hapur pozicionet e meposhtme, ne funksion te vepromtarise dhe zhvillimit te projekteve:
  • Arkitekt
  • -Inxhinier Ndertimi
Per me shume informacion rreth pozicioneve te mesiperme  ju lutem na dergoni CV tuaj ne adresen info@fillopune.al
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 1 month

JOB DETAIL

Kompania Kontakt Shpk, shpall te hapur pozicionet e meposhtme, ne funksion te vepromtarise dhe zhvillimit te projekteve:

  • Arkitekt
  • -Inxhinier Ndertimi

Per me shume informacion rreth pozicioneve te mesiperme  ju lutem na dergoni CV tuaj ne adresen info@fillopune.al