+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Nona Plot me Gjona

Tirane, Nona Plot me Gjona kerkon Picajol!

Tirane, vend i lire pune! Nona Plot me Gjona ofron vend te lire pune!đź‘Ś Pozicioni i punes: Picajol me eksperience me furre elektrik Kushte shume te mira pune dhe pagesa shume e kenaqshme Adresa: qendra Toptani shoping center Kontakt: 0697879189
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 weeks

JOB DETAIL

Tirane, vend i lire pune!

Nona Plot me Gjona ofron vend te lire pune!đź‘Ś

Pozicioni i punes: Picajol me eksperience me furre elektrik

Kushte shume te mira pune dhe pagesa shume e kenaqshme

Adresa: qendra Toptani shoping center

Kontakt: 0697879189