+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Regency Casino

Tirane, Regency Casino kerkon te punesoj Kamarier/e Femra

Tirane, vende te lira pune! Regency Casino ofron vende te lire pune! Regency Casino kerkon Vajza te moshes 21 vjece deri ne 40 vjece per ti punesuar ne pozicionin Kamariere Te kene njohuri te gjuhes se huaj Anglisht, perparesi ato vajza qe dine Turqisht Ofrohet page shume e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune Adresa: Kompleksi Taiwan Tirane, Albania Kontakt Burimet Njerezore: 0694280628 nga ora 9:00 me 16:00  
EUR Kontrate negotiable Expires in 4 weeks

JOB DETAIL

Tirane, vende te lira pune!

Regency Casino ofron vende te lire pune!

Regency Casino kerkon Vajza te moshes 21 vjece deri ne 40 vjece per ti punesuar ne pozicionin Kamariere

Te kene njohuri te gjuhes se huaj Anglisht, perparesi ato vajza qe dine Turqisht

Ofrohet page shume e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

Adresa: Kompleksi Taiwan Tirane, Albania

Kontakt Burimet Njerezore: 0694280628 nga ora 9:00 me 16:00