+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Vende te Lira Pune

Tirane, vend i lire pune! Kerkohet te punesohet Magaziniere (femer)

Tirane, vend i lire pune! Kerkohet te punesohet Magaziniere femer. Kriteret:  1- Te jete e pergjegjeshme 2- Te kete njohuri kompiuterike dhe te dije te perdori Exel 3- Te kete njohuri mbi vendodhjen e qyteteve ne Shqiperi 4- Mosha nga 22 vjece deri ne 30 vjece Detyrat: Sistemimi i pakove dhe levizja e tyre (pakot jane pesha te lehta) dhe kordinimi me transportuesit. Orari i punes 16:00 me 23:00 Page baze dhe sigurime shoqerore Kontakt: 0697075200 telefononi nga 10:00 deri ne oren 16:00
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 weeks

JOB DETAIL

Tirane, vend i lire pune!

Kerkohet te punesohet Magaziniere femer.

Kriteret: 

1- Te jete e pergjegjeshme

2- Te kete njohuri kompiuterike dhe te dije te perdori Exel

3- Te kete njohuri mbi vendodhjen e qyteteve ne Shqiperi

4- Mosha nga 22 vjece deri ne 30 vjece

Detyrat:

Sistemimi i pakove dhe levizja e tyre (pakot jane pesha te lehta) dhe kordinimi me transportuesit.

Orari i punes 16:00 me 23:00

Page baze dhe sigurime shoqerore

Kontakt: 0697075200 telefononi nga 10:00 deri ne oren 16:00