+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Vende te Lira Pune

Tirane, vend i lire pune ne pozicionin Agjent Marketingu per rrjetet sociale dhe ne terren.

Tirane, vend i lire pune! Kerkohet te punesohet ne pozicionin e punes: Agjent Marketingu Pershkrimi i pozicionit te punes: Agjenti mbulon rrjetet sociale ku komunikon me klient te mundshem dhe ekzistues, vendos kontakte me ata. Puna e agjentit eshte te rrisi portofolin e klienteve. Puna eshte ne zyre dhe ne terren kur i duhet te zhvilloje takime me klientet e rinj. Kriteret: Te kete njohuri te rrjetet sociale mundesisht eksperince ne menazhimin e tyre Te jene te komunikueshem dhe te shkathet. Eksperience ne fusha te ngjashme. Ofrohet rroge baze dhe bonuse Kontakt CV fillopune@gmail.com tel 0697075200
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 weeks

JOB DETAIL

Tirane, vend i lire pune!

Kerkohet te punesohet ne pozicionin e punes: Agjent Marketingu

Pershkrimi i pozicionit te punes:

Agjenti mbulon rrjetet sociale ku komunikon me klient te mundshem dhe ekzistues, vendos kontakte me ata. Puna e agjentit eshte te rrisi portofolin e klienteve. Puna eshte ne zyre dhe ne terren kur i duhet te zhvilloje takime me klientet e rinj.

Kriteret:

Te kete njohuri te rrjetet sociale mundesisht eksperince ne menazhimin e tyre

Te jene te komunikueshem dhe te shkathet.

Eksperience ne fusha te ngjashme.

Ofrohet rroge baze dhe bonuse

Kontakt CV fillopune@gmail.com tel 0697075200