+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Regency Casino

Tirane, vend i lire pune! Regency Casino kerkon Arketare

Tirane, vende te lira pune! Regency Casino ofron vend te lire pune! Regency Casino kerkon te punesoj :  Arketare Per me shume informacion kontaktoni me stafin e Regency Casino Ofrohet page shume e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune   Adresa: Kompleksi Taiwan Tirane, Albania Kontakt Burimet Njerezore: 0694280628  
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 days

JOB DETAIL

Tirane, vende te lira pune!

Regency Casino ofron vend te lire pune!

Regency Casino kerkon te punesoj :  Arketare

Per me shume informacion kontaktoni me stafin e Regency Casino

Ofrohet page shume e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

 

Adresa: Kompleksi Taiwan Tirane, Albania

Kontakt Burimet Njerezore: 0694280628