+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Billa Albania

Tirane, vend i lire pune tek Billa! Kerkohet Drejtues Departamenti Shitje me Pakice!

1. Drejtues Departament Shitje me Pakice Billa & Co Shpk, nje kompani e re, dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, hidrosanitareve dhe parketeve, kerkon te punesoje nje Drejtues per Departamentin e Shitjes me Pakice Kriteret e aplikimit: •    I afte ne organizimin dhe e proceseve te punes. •    I afte ne ndjekien dhe zbatimin e planit te dhene. •    I afte ne zgjidhjen e problematikave. •    I afte ne menaxhimin e stafit. •    I afte ne raportimin e informacionit. •    I afte te zhvilloje trajnime te stafit. •    I afte te punoje me objektiva shitjesh. - Minimalisht 3 vjet eksperience ne departament shitjesh ne nivel menaxherial. Kontakt : e-mail: info@billa.al Mob: +355 68 90 72 007
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 1 month

JOB DETAIL

1. Drejtues Departament Shitje me Pakice
Billa & Co Shpk, nje kompani e re, dinamike, me rritje vit pas viti ne
fushen e tregtimit te pllakave, hidrosanitareve dhe parketeve, kerkon te
punesoje nje Drejtues per Departamentin e Shitjes me Pakice

Kriteret e aplikimit:

•    I afte ne organizimin dhe e proceseve te punes.
•    I afte ne ndjekien dhe zbatimin e planit te dhene.
•    I afte ne zgjidhjen e problematikave.
•    I afte ne menaxhimin e stafit.
•    I afte ne raportimin e informacionit.
•    I afte te zhvilloje trajnime te stafit.
•    I afte te punoje me objektiva shitjesh.

– Minimalisht 3 vjet eksperience ne departament shitjesh ne nivel
menaxherial.

Kontakt : e-mail: info@billa.al
Mob: +355 68 90 72 007