+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Billa Albania

Tirane, vend i lire pune tek Billa! Kerkohet Key Account Manager!

Key Account Manager Pershkrimi i vendit te punes: 1. Gjetja e klienteve te rinj dhe ndjekja e klienteve ekzistues rishites. 2. Prezantimi kompanise dhe produkteve te saj tek klientet; 3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre; 4. Ndjekja e procesit te shitjes, - kontakti, prezantimi produkteve, marrja e porosise, levrimi I mallit dhe ndjekja e pagesave. 5. Te kete informacion te vazhdueshem per preferencat, orientimet apo ankesat e klienteve; 6. Raportim mbi ecurine e pjeses se tregut qe mbulon. Kriteret e pranimit: 1. Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative per zgjidhjen e situatave te ndryshme me efikasitet; 2. Preferohet te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik; 3. Te jete perdorues i mire i internetit dhe paketes Office; 4. Te jete i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshem ndaj detajeve; 5. Preferohet te kete eksperience me shitjet; 6. Te zoteroje leje drejtimi automjeti; 7. Preferohen aplikantet me moshe 25 deri ne 40 vjeç; 8.Te jete I gatshem te udhetoje neper rrethe dhe te punoje jashte orarit Kontakt: e-mail: info@billa.al Mob: +355 68 90 72 007
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 weeks

JOB DETAIL

Key Account Manager
Pershkrimi i vendit te punes:
1. Gjetja e klienteve te rinj dhe ndjekja e klienteve ekzistues rishites.
2. Prezantimi kompanise dhe produkteve te saj tek klientet;
3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u
mbeshtetur ne kerkesat e tyre;
4. Ndjekja e procesit te shitjes, – kontakti, prezantimi produkteve, marrja
e porosise, levrimi I mallit dhe ndjekja e pagesave.
5. Te kete informacion te vazhdueshem per preferencat, orientimet apo
ankesat e klienteve;
6. Raportim mbi ecurine e pjeses se tregut qe mbulon.

Kriteret e pranimit:
1. Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative per zgjidhjen e
situatave te ndryshme me efikasitet;
2. Preferohet te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik;
3. Te jete perdorues i mire i internetit dhe paketes Office;
4. Te jete i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshem ndaj
detajeve;
5. Preferohet te kete eksperience me shitjet;
6. Te zoteroje leje drejtimi automjeti;
7. Preferohen aplikantet me moshe 25 deri ne 40 vjeç;
8.Te jete I gatshem te udhetoje neper rrethe dhe te punoje jashte orarit

Kontakt: e-mail: info@billa.al
Mob: +355 68 90 72 007