+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Regency Casino

Tirane, vend i lire pune tek Regency Casino! Kerkohen vajza per mbikqyrese te Makinetave

Tirane, vend i lire pune tek Regency Casino! Kerkohen te punesohen vajza te paraqitshme per te mbikqyrur makinetat e lojrave ne sallen e Casinos. Roli i shpjegon lojtareve se si funksionojne lojerat. Oforhet pagesa fantastike dhe kushte shume te mira pune. Te interesuarat jane te lutura te dergojne CV e tyre tek adresa e email human_resources@regencycasino.al ose cel 0694280628 nga ora 9:00 me 16:00   Adresa: Kompleksi Taiwan Tirane, Albania  
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 5 days

JOB DETAIL

Tirane, vend i lire pune tek Regency Casino!

Kerkohen te punesohen vajza te paraqitshme per te mbikqyrur makinetat e lojrave ne sallen e Casinos.

Roli i shpjegon lojtareve se si funksionojne lojerat.

Oforhet pagesa fantastike dhe kushte shume te mira pune.

Te interesuarat jane te lutura te dergojne CV e tyre tek adresa e email human_resources@regencycasino.al ose cel 0694280628 nga ora 9:00 me 16:00

 

Adresa: Kompleksi Taiwan Tirane, Albania