+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

ABC Home.al

Tirane, vende te lira pune si Ekspert Imobiliar!

BËHU DHE TI PJESË E ABC HOME.al
ABC HOME.al është në kërkim të kandidatëve të duhur për pozicionin e Ekspertit Imobiliar.
Aplikanti/ja duhet të zotërojë cilësitë e mëposhtme:
1- Përkushtim maksimal dhe aftësi përshtatjeje me klientët.
2- Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje. Përbën avantazh eksperienca e mëparëshme në shitje. 3- Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
4- Të ketë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike, si dhe internetit.
Dërgoni CV-në tuaj në adresën info@abchome.al
 
Chat Conversation End
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 2 days

JOB DETAIL

BËHU DHE TI PJESË E ABC HOME.al
ABC HOME.al është në kërkim të kandidatëve të duhur për pozicionin e Ekspertit Imobiliar.
Aplikanti/ja duhet të zotërojë cilësitë e mëposhtme:
1- Përkushtim maksimal dhe aftësi përshtatjeje me klientët.
2- Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje. Përbën avantazh eksperienca e mëparëshme në shitje. 3- Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
4- Të ketë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike, si dhe internetit.
Dërgoni CV-në tuaj në adresën info@abchome.al

 

Chat Conversation End