+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Billa Albania

Vend i lire pune tek Billa & Co Shpk! KEY ACCOUNT MANAGER

Billa & Co Shpk, nje kompani dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit kerkon nje KEY ACCOUNT MANAGER

Pershkrimi i vendit te punes: 1. Gjetja e klienteve te rinj dhe ndjekja e klienteve ekzistues 2. Prezantimi kompanise dhe produkteve te saj tek klientet; 3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre; 4. Ndjekja e procesit te shitjes, - kontakti, prezantimi produkteve, marrja e porosise, levrimi I mallit dhe ndjekja e pagesave. 5. Te kete informacion te vazhdueshem per preferencat, orientimet apo ankesat e klienteve; 6. Raportim mbi ecurine e pjeses se tregut qe mbulon. Kriteret e pranimit: · Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative per zgjidhjen e situatave te ndryshme me efikasitet; · Preferohet te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik; · Te jete perdorues i mire i internetit dhe paketes Office; · Te jete i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshem ndaj detajeve; · Preferohet te kete eksperience me shitjet; · Te zoteroje leje drejtimi automjeti; · Preferohen aplikantet me moshe 25 deri ne 40 vjeç; · Te jete I gatshem te udhetoje neper rrethe dhe te punoje jashte orarit Ju ofrojme: 1. Një mjedis pune stimulues. 2. Një punë me përgjegjësi të madhe. 3. Perspektive afatgjate. 4. Një pakete interesante pagese. Ne ofrojmë një trajnim të plotë gjate te cilit do të njiheni me politikat tona te menaxhimit dhe departamentet perkatese. te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: info@billa.al

EUR Kohe e plote negotiable Expires in 1 month

JOB DETAIL

Billa & Co Shpk, nje kompani dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit
kerkon nje KEY ACCOUNT MANAGER

Pershkrimi i vendit te punes:

1. Gjetja e klienteve te rinj dhe ndjekja e klienteve ekzistues
2. Prezantimi kompanise dhe produkteve te saj tek klientet;
3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre;
4. Ndjekja e procesit te shitjes, – kontakti, prezantimi produkteve, marrja e porosise, levrimi I mallit dhe ndjekja e pagesave.
5. Te kete informacion te vazhdueshem per preferencat, orientimet apo ankesat e klienteve;
6. Raportim mbi ecurine e pjeses se tregut qe mbulon.

Kriteret e pranimit:

· Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative per zgjidhjen e situatave te ndryshme me efikasitet;
· Preferohet te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik;
· Te jete perdorues i mire i internetit dhe paketes Office;
· Te jete i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshem ndaj detajeve;
· Preferohet te kete eksperience me shitjet;
· Te zoteroje leje drejtimi automjeti;
· Preferohen aplikantet me moshe 25 deri ne 40 vjeç;
· Te jete I gatshem te udhetoje neper rrethe dhe te punoje jashte orarit

Ju ofrojme:
1. Një mjedis pune stimulues.
2. Një punë me përgjegjësi të madhe.
3. Perspektive afatgjate.
4. Një pakete interesante pagese.

Ne ofrojmë një trajnim të plotë gjate te cilit do të njiheni me politikat tona te menaxhimit dhe departamentet perkatese.

te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: info@billa.al