+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Billa Albania

Vend i lire pune tek Billa & Co Shpk! Menaxher Blerje

Billa & Co Shpk, nje kompani dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, hidrosanitareve dhe parketeve, kerkon te punesoje nje Menaxher Blerje. Detyrat kryesore 1.Perzgjedh dhe propozon furnitore potenciale qe permbushin kerkesat dhe kushtet e kompanise 2. Propozon cmimet optimale , eshte pjese e diskutimeve & vendosjes se tyre. 3.Ndjek dhe lehteson procesin e hyrjes se produkteve te reja ne pakice e shumice dhe trajnon shitjet ku eshte e nevojshm per gamen e produktit qe mbulon. 4.Analizon dhe nderton raporte te ecurise se produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje per te permiresuar rezultatet 5.Njeh pozicionimin e konkurrences ne treg dhe nivelin e te njejtave produkte ne tregjet e huaja. 6.Perzgjedh dhe pergatit produktet per promocion sipas rastit 7.Eshte ne kontakt te vazhdueshem me furnitoret e kategorise, mban nen kontroll stokun e kategorise dhe ndjek statusin e porosise. 8.Ndjek projekte te caktuara ne bashkepunim me Furnitorin dhe Projekt Menaxherin 9.Mbikqyr menyren e ekspozimit te produkteve neper showroom-e. 10.Raporton tek Commercial Director. Kualifikimet / Kërkesat 1.Komunikim perfekt minimalisht ne gjuhen angleze 2.Ekperience ne menaxhim minimum 1 vit 3.Te kete aftesi manaxheriale dhe aftesi per te punuar ne grup. 4.Eksperiencat ne te njejtin pozicion perbejne avantazh Shënime Ju ofrojme: 1. Një mjedis pune stimulues. 2. Një punë me përgjegjësi të madhe. 3. Një punë me perspektive afatgjate. 4. Një pagë interesante dhe mundesi per karriere. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: info@billa.al
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 1 month

JOB DETAIL

Billa & Co Shpk, nje kompani dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, hidrosanitareve dhe parketeve,
kerkon te punesoje nje Menaxher Blerje.

Detyrat kryesore

1.Perzgjedh dhe propozon furnitore potenciale qe permbushin kerkesat dhe kushtet e kompanise
2. Propozon cmimet optimale , eshte pjese e diskutimeve & vendosjes se tyre.
3.Ndjek dhe lehteson procesin e hyrjes se produkteve te reja ne pakice e shumice dhe trajnon shitjet ku eshte e nevojshm per gamen e produktit qe mbulon.
4.Analizon dhe nderton raporte te ecurise se produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje per te permiresuar rezultatet
5.Njeh pozicionimin e konkurrences ne treg dhe nivelin e te njejtave produkte ne tregjet e huaja.
6.Perzgjedh dhe pergatit produktet per promocion sipas rastit
7.Eshte ne kontakt te vazhdueshem me furnitoret e kategorise, mban nen kontroll stokun e kategorise dhe ndjek statusin e porosise.
8.Ndjek projekte te caktuara ne bashkepunim me Furnitorin dhe Projekt Menaxherin
9.Mbikqyr menyren e ekspozimit te produkteve neper showroom-e.
10.Raporton tek Commercial Director.


Kualifikimet / Kërkesat

1.Komunikim perfekt minimalisht ne gjuhen angleze
2.Ekperience ne menaxhim minimum 1 vit
3.Te kete aftesi manaxheriale dhe aftesi per te punuar ne grup.
4.Eksperiencat ne te njejtin pozicion perbejne avantazh

Shënime
Ju ofrojme:
1. Një mjedis pune stimulues.
2. Një punë me përgjegjësi të madhe.
3. Një punë me perspektive afatgjate.
4. Një pagë interesante dhe mundesi per karriere.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: info@billa.al