+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Billa Albania

Vend i lire pune tek Billa & Co Shpk! Menaxher Projekti ne Terren

Menaxher Projekti ne Terren :

Billa & Co kerkon Menaxher Projekti ne Terren: Detyrat Kryesore: -Te mirembaje dhe rrise portofolin e nje kategorie te caktuar partneresh. - Rritja e te ardhurave nga baza e caktuar. - Ndjekia e problematikave dhe proceseve te pas-shitjes se bazes se caktuar. - Raportim periodik i aktivitetit. Kandidati duhet te kete eksperience ne shitje dhe te zoteroje leje drejtimi. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: info@billa.al

EUR Kohe e plote negotiable Expires in 1 month

JOB DETAIL

Menaxher Projekti ne Terren :

Billa & Co kerkon Menaxher Projekti ne Terren:
Detyrat Kryesore:
-Te mirembaje dhe rrise portofolin e nje kategorie te caktuar partneresh.
– Rritja e te ardhurave nga baza e caktuar.
– Ndjekia e problematikave dhe proceseve te pas-shitjes se bazes se caktuar.
– Raportim periodik i aktivitetit.

Kandidati duhet te kete eksperience ne shitje dhe te zoteroje leje drejtimi.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e-mail: info@billa.al