+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00

Billa Albania

Vend i lire pune tek Billa & Co Shpk! Shites/e ne Ekspozite

Shites/e ne Ekspozite.Billa & Co Shpk me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit kerkon dy shites/e per ekspoziten e saj me vendodhje ne Kashar, Tirane. Pershkrimi i vendit te punes: 1. Menaxhim i ekspozites ku perfshihen:a. Kujdesi per perditesimin e artikujve te rinj ne ekspozite.b. Ideimi i vendosjes se produkteve estetikisht ne ekspozite. 2. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve te reja tek klientet. 3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre. 4. Faturimi i artikujve te shitur. 5. Ndjekja e procesit deri ne mberritjen e porosise prane klientit.

Kriteret e pranimit:
  • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative, per te zgjidhur situata te ndryshme me efikasitet.
  • Te gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe per t’i pare gjerat ne detaje.
  • Preferohet minimumi 2 vjet eksperience pune ne shitje ose menaxhim.
  • Preferohet te kete mbaruar arsimin e larte.
  • Kane perparesi kandidatet me eksperience pune ne shitjen e pllakave dhe hidrosanitareve.

Ju ofrojme: 1. Një mjedis pune stimulues. 2. Një punë me përgjegjësi të madhe. 3. Një punë me perspektive afatgjate. 4. Një pagë interesante.Ne ofrojmë një trajnim të plotë. Gjatë këtij trajnimi ju do të njiheni me politikat tona te menaxhimit dhe departamentet perkatese.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre me e-mail: info@billa.al
EUR Kohe e plote negotiable Expires in 1 month

JOB DETAIL

Shites/e ne Ekspozite.Billa & Co Shpk me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit
kerkon dy shites/e per ekspoziten e saj me vendodhje ne Kashar, Tirane.

Pershkrimi i vendit te punes:

1. Menaxhim i ekspozites ku perfshihen:a. Kujdesi per perditesimin e artikujve te rinj ne ekspozite.b. Ideimi i vendosjes se produkteve estetikisht ne ekspozite.
2. Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve te reja tek klientet.
3. Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre.
4. Faturimi i artikujve te shitur.
5. Ndjekja e procesit deri ne mberritjen e porosise prane klientit.

Kriteret e pranimit:

  • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative, per te zgjidhur situata te ndryshme me efikasitet.
  • Te gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe per t’i pare gjerat ne detaje.
  • Preferohet minimumi 2 vjet eksperience pune ne shitje ose menaxhim.
  • Preferohet te kete mbaruar arsimin e larte.
  • Kane perparesi kandidatet me eksperience pune ne shitjen e pllakave dhe hidrosanitareve.


Ju ofrojme:
1. Një mjedis pune stimulues.
2. Një punë me përgjegjësi të madhe.
3. Një punë me perspektive afatgjate.
4. Një pagë interesante.Ne ofrojmë një trajnim të plotë. Gjatë këtij trajnimi ju do të njiheni me politikat tona te menaxhimit dhe departamentet perkatese.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre me e-mail: info@billa.al