+355 697075200  info@fillopune.al 1043 Tirane Hene - Shtune 09:00 - 18:00
MISIONI YNE
Jeni duke kërkuar punën e ëndrrave? Mos shkoni shumë larg!

Misioni ynë është shumë i thjeshtë. Ne zhvillojmë dhe mbajmë marrëdhenie: Nga kontraktorët tanë tek klientët.

Qëllimi ynë afatgjatë është në zemër të vizionit të kompanisë sonë, për të ndihmuar sa më shumë njerëz të jetë e mundur të gjejnë punë të mira, duke ndihmuar sa më shumë klientë që të jetë e mundur të gjejnë njerëz të mirë.

Bota e sotme udhëhiqet nga teknologjia. Fillopune.al është kompania që nuk bën kompromis me cilësinë. Duke kombinuar stafin e kualifikuar me teknologjinë e lartë, ne vazhdimisht vendosim standarte të reja të shërbimit online.

Suksesi juaj është reputacioni ynë në treg!
Dështimi nuk është pjesë e jona!

Në FilloPune.al, ne i quajmë punonjësit tanë ``Krijuesit e Ëndrrava`` sepse të gjithë punojnë për një qëllim: Të ndihmojë njerëzit të arrijnë ëndrrat e tyre.

FilloPune.al ne vetem pak kohe liston mbi 150 punë aktive

Gjithashtu listojmë 70 Punëkërkues, që presin oferta nga punëdhënes dhe kompani

Bëhu pjesë e stafit të FilloPune.al

Dërgoni CV